V košíku máte 0 produktov v cene 0,00 € košík
Výrobcovia
Novinky e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

ÚvodLLC Polaris

LLC Polaris

LLC "Polaris" (skupina spoločností PolarPharm) - ruský výrobca potravinových doplnkov a funkčných potravín. 85 rokov skúseností v oblasti spracovania a výrobe rybieho tuku 

Zobrazené produkty 1 - 5 z celkových 5
Rybí tuk - 4 druhy akciové balenie
Cena 13,95 € 17,20 €

Rybí tuk - 4 druhy akciové balenie

Zvýhodnené balenie obsahuje 4 rôzne druhy. Zľava 19%

Rybí tuk s Calciom
Cena 4,30 €

Rybí tuk s Calciom

Balenie obsahuje tobolky pre pohodlné a komfortné užívanie, ktoré obsahujú omega 3 nenasýtené mastné kyseliny v kombinácií s vápnikom, ktorý je nenahraditeľný pre funkciu buniek.

 

Použitie : dospelí max 2 ks 3xdenne počas jedla, deti od 3 rokov max 1ks 3x denne počas jedla

Zloženie: rybí tuk , vápnik, želatina

Výrobca: LLC "Polaris", Rusko

 

 



Informácie pod čiarou sú verejne dostupné, všeobecného charakteru a priamo nesúvisia s predávaným produktom.


Všeobecné informácie - omega-3 mastné kyseliny

Kardiovaskulárne ochorenia už dlhšiu dobu vedú štatistiky chorobnosti a úmrtnosti v celom civilizovanom svete. Vedcov dávnejšie zaujíma otázka, či existuje súvislosť, spojenie medzi stravou a kardiovaskulárnymi ochoreniami. Eskimáci aj vďaka geografickým danostiam krajiny kde žijú patria medzi ľudí s najvyššou konzumáciou mäsa. Takmer výhradne sa živia iba tučnými morskými rybami a mäsom z tuleňov. Napriek tomu výskyt smrteľných srdcových ochorení je v tejto skupine ľudí minimálny.

Vedci začali skúmať, čo by mohlo byť dôvodom.

Zistili, že ryby, ktoré konzumujú, obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín. Z týchto mastných kyselín v ľudskom tele sa tvoria hormónom podobné látky - prostaglandíny, ktoré sú dôležitými regulátormi napr. obehového systému, imunitných odpovedí či metabolizmu lipidov. Rybí olej obsahuje veľa EPA a DHA omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo sú omega-3 mastné kyseliny?

Podľa odborníkov pestrá, vyvážená strava by mala zahŕňať aj pravidelnú konzumáciu morských rýb. Práve tie totiž obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín.

Rybí olej obsahuje veľa EPA, teda kyselinu eikosapentaenovú a DHA, kyselinu dokosahexaenovú omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo získame konzumáciou omega-3 mastných kyselín?

  • Pozitívne účinky ktoré  možno pripísať omega-3 mastným kyselinám sú:
  • EPA a DHA prispievajú k normálnej činnosti srdca ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg EPA a DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu normálnej činnosti mozgu ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu dobrého zraku (Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)

Pozitívne účinky, ktoré  možno pripísať  omega-3 mastným kyselinám sú napríklad:

 má blahodarný vplyv na srdce a cievy

  •  pomáha znižovať hladinu tukov v krvi
  •  priaznivo ovplyvňuje krvnú zrážanlivosť.
  •  znižuje zápalové procesy, môže pomáhať zmierňovať problémy pri postihnutí kĺbov
  •  pozitívne vplýva na psychické zdravie a mozgové funkcie
  •  podporuje optimálne fungovanie imunitného systému
Rybí tuk s cesnakovym olejom
Cena 4,30 €

Rybí tuk s cesnakovym olejom

Balenie obsahuje tobolky pre pohodné a komfortné užívanie, ktoré obsahujú omega 3 nenasýtené mastné kyseliny v kombinácií s cesnakom, ktorý zdrojom vitamínov C a E a má silné profilaktické vlastnosti.

 

Použitie : dospelí max 4 ks 3 x denne, deti od 3 rokov max 1-2ks 3x denne

Zloženie: rybí tuk, cesnakový olej, prírodná želatina, glycerín, kyselina citrónová. 

Výrobca: LLC "Polaris", Rusko

 

 



Informácie pod čiarou sú verejne dostupné, všeobecného charakteru a priamo nesúvisia s predávaným produktom.


Všeobecné informácie - omega-3 mastné kyseliny

Kardiovaskulárne ochorenia už dlhšiu dobu vedú štatistiky chorobnosti a úmrtnosti v celom civilizovanom svete. Vedcov dávnejšie zaujíma otázka, či existuje súvislosť, spojenie medzi stravou a kardiovaskulárnymi ochoreniami. Eskimáci aj vďaka geografickým danostiam krajiny kde žijú patria medzi ľudí s najvyššou konzumáciou mäsa. Takmer výhradne sa živia iba tučnými morskými rybami a mäsom z tuleňov. Napriek tomu výskyt smrteľných srdcových ochorení je v tejto skupine ľudí minimálny.

Vedci začali skúmať, čo by mohlo byť dôvodom.

Zistili, že ryby, ktoré konzumujú, obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín. Z týchto mastných kyselín v ľudskom tele sa tvoria hormónom podobné látky - prostaglandíny, ktoré sú dôležitými regulátormi napr. obehového systému, imunitných odpovedí či metabolizmu lipidov. Rybí olej obsahuje veľa EPA a DHA omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo sú omega-3 mastné kyseliny?

Podľa odborníkov pestrá, vyvážená strava by mala zahŕňať aj pravidelnú konzumáciu morských rýb. Práve tie totiž obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín.

Rybí olej obsahuje veľa EPA, teda kyselinu eikosapentaenovú a DHA, kyselinu dokosahexaenovú omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo získame konzumáciou omega-3 mastných kyselín?

  • Pozitívne účinky ktoré  možno pripísať omega-3 mastným kyselinám sú:
  • EPA a DHA prispievajú k normálnej činnosti srdca ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg EPA a DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu normálnej činnosti mozgu ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu dobrého zraku (Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)

Pozitívne účinky, ktoré  možno pripísať  omega-3 mastným kyselinám sú napríklad:

 má blahodarný vplyv na srdce a cievy

  •  pomáha znižovať hladinu tukov v krvi
  •  priaznivo ovplyvňuje krvnú zrážanlivosť.
  •  znižuje zápalové procesy, môže pomáhať zmierňovať problémy pri postihnutí kĺbov
  •  pozitívne vplýva na psychické zdravie a mozgové funkcie
  •  podporuje optimálne fungovanie imunitného systému
Rybí tuk s morskou riasou
Cena od 4,30 € 5,90 €

Rybí tuk s morskou riasou

Rybí tuk obsahuje Omega 3 nenasýtené mastné kyseliny. Obsahuje rad minerálov a látky ako brom, jód, horčík a draslík. Obsahuje aminokyseliny - prolín, glycín a lycín.

Zloženie: prírodný rybí tuk, extrakt z morskej riasy, jedlá rastlinná želatína,  

Návod na použitie: max. 4 tobolky 3 x denne počas jedla pre dospelých,

max. 1-2 tobolky 3 x denne pre deti od 3 rokov.


Výrobca: LLC "Polaris", Rusko

Dovozca do EU : Estónsko

 

 



Informácie pod čiarou sú verejne dostupné, všeobecného charakteru a priamo nesúvisia s predávaným produktom.


Všeobecné informácie - omega-3 mastné kyseliny

Kardiovaskulárne ochorenia už dlhšiu dobu vedú štatistiky chorobnosti a úmrtnosti v celom civilizovanom svete. Vedcov dávnejšie zaujíma otázka, či existuje súvislosť, spojenie medzi stravou a kardiovaskulárnymi ochoreniami. Eskimáci aj vďaka geografickým danostiam krajiny kde žijú patria medzi ľudí s najvyššou konzumáciou mäsa. Takmer výhradne sa živia iba tučnými morskými rybami a mäsom z tuleňov. Napriek tomu výskyt smrteľných srdcových ochorení je v tejto skupine ľudí minimálny.

Vedci začali skúmať, čo by mohlo byť dôvodom.

Zistili, že ryby, ktoré konzumujú, obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín. Z týchto mastných kyselín v ľudskom tele sa tvoria hormónom podobné látky - prostaglandíny, ktoré sú dôležitými regulátormi napr. obehového systému, imunitných odpovedí či metabolizmu lipidov. Rybí olej obsahuje veľa EPA a DHA omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo sú omega-3 mastné kyseliny?

Podľa odborníkov pestrá, vyvážená strava by mala zahŕňať aj pravidelnú konzumáciu morských rýb. Práve tie totiž obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín.

Rybí olej obsahuje veľa EPA, teda kyselinu eikosapentaenovú a DHA, kyselinu dokosahexaenovú omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo získame konzumáciou omega-3 mastných kyselín?

  • Pozitívne účinky ktoré  možno pripísať omega-3 mastným kyselinám sú:
  • EPA a DHA prispievajú k normálnej činnosti srdca ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg EPA a DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu normálnej činnosti mozgu ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu dobrého zraku (Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)

Pozitívne účinky, ktoré  možno pripísať  omega-3 mastným kyselinám sú napríklad:

 má blahodarný vplyv na srdce a cievy

  •  pomáha znižovať hladinu tukov v krvi
  •  priaznivo ovplyvňuje krvnú zrážanlivosť.
  •  znižuje zápalové procesy, môže pomáhať zmierňovať problémy pri postihnutí kĺbov
  •  pozitívne vplýva na psychické zdravie a mozgové funkcie
  •  podporuje optimálne fungovanie imunitného systému
Rybí tuk s rakytníkovym olejom
Cena 4,30 €

Rybí tuk s rakytníkovym olejom

Rybí tuk obsahuje Omega 3 nenasýtené mastné kyseliny. Rakytník má vysoký obsah vitamínu C, A a organických kyselín a je to prírodný antioxidant.

Zloženie: prírodný rybí tuk, olej z rakytníka rešetliakového, jedlá rastlinná želatína,  

Návod na použitie: max. 4 tobolky 3 x denne počas jedla pre dospelých,

max. 1-2 tobolky 3 x denne pre deti od 3 rokov.


Výrobca: LLC "Polaris", Rusko

 

 



Informácie pod čiarou sú verejne dostupné, všeobecného charakteru a priamo nesúvisia s predávaným produktom.


Všeobecné informácie - omega-3 mastné kyseliny

Kardiovaskulárne ochorenia už dlhšiu dobu vedú štatistiky chorobnosti a úmrtnosti v celom civilizovanom svete. Vedcov dávnejšie zaujíma otázka, či existuje súvislosť, spojenie medzi stravou a kardiovaskulárnymi ochoreniami. Eskimáci aj vďaka geografickým danostiam krajiny kde žijú patria medzi ľudí s najvyššou konzumáciou mäsa. Takmer výhradne sa živia iba tučnými morskými rybami a mäsom z tuleňov. Napriek tomu výskyt smrteľných srdcových ochorení je v tejto skupine ľudí minimálny.

Vedci začali skúmať, čo by mohlo byť dôvodom.

Zistili, že ryby, ktoré konzumujú, obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín. Z týchto mastných kyselín v ľudskom tele sa tvoria hormónom podobné látky - prostaglandíny, ktoré sú dôležitými regulátormi napr. obehového systému, imunitných odpovedí či metabolizmu lipidov. Rybí olej obsahuje veľa EPA a DHA omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo sú omega-3 mastné kyseliny?

Podľa odborníkov pestrá, vyvážená strava by mala zahŕňať aj pravidelnú konzumáciu morských rýb. Práve tie totiž obsahujú veľké množstvo takzvaných esenciálnych, nenasýtených omega-3 mastných kyselín.

Rybí olej obsahuje veľa EPA, teda kyselinu eikosapentaenovú a DHA, kyselinu dokosahexaenovú omega-3 mastných kyselín. Účinky EPA a DHA na ľudský organizmus, sú stále predmetom intenzívneho vedeckého výskumu.

Čo získame konzumáciou omega-3 mastných kyselín?

  • Pozitívne účinky ktoré  možno pripísať omega-3 mastným kyselinám sú:
  • EPA a DHA prispievajú k normálnej činnosti srdca ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg EPA a DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu normálnej činnosti mozgu ( Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)
  • DHA prispieva k udržaniu dobrého zraku (Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)

Pozitívne účinky, ktoré  možno pripísať  omega-3 mastným kyselinám sú napríklad:

 má blahodarný vplyv na srdce a cievy

  •  pomáha znižovať hladinu tukov v krvi
  •  priaznivo ovplyvňuje krvnú zrážanlivosť.
  •  znižuje zápalové procesy, môže pomáhať zmierňovať problémy pri postihnutí kĺbov
  •  pozitívne vplýva na psychické zdravie a mozgové funkcie
  •  podporuje optimálne fungovanie imunitného systému
Na stranu: produktov.